Podzimní podbrdské šlapání

Dne 20. 10. 2018 jsme se s bezmála třiceti dalšími majiteli Československých  vlčáků a jejich čtyřnohými kamarády zúčastnili společného výletu, tentokrát s názvem Podzimní podbrdské šlapání.

Tuto a podobné akce pořádá facebooková skupina Toulavé vlkošedé tlapky.

Trasa pochodu vedla překrásným údolím říčky Kocáby kolem starých trampských osad. Po výstupu z údolí se nám naskytl překrásný výhled na nekonečné brdské lesy, které se již začaly barvit podzimem. Jedenáctikilometrový výšlap jsme zakončili v přátelském prostředí Bratřínovské hospody, kde náš čekal super guláš a studené pivo.

Tyto společná putování jsou velice příjemná pro jejich přátelskou atnosféru, strávíte pohodový den se stejně „švihnutými“ lidmi, získáte nové informace a vyměníte si mnoho zkušeností ohledně chovu a života s ČSV.

Pro Vaše čtyřnohé parťáky to je příležitost „zablbnout“ si s ostatními vlky,  má to však pro ně i velký výchovný – socializační význam.

Do konce roku náš čekají minimálně další dvě společné akce. 17. 11. 2018 to bude  Listopadová procházka Kokořínskem a 9. 12. 2018 Vánoční procházka Prahou především s československými vlčáky.

Doufáme, že se na některé nadcházející akci uvidíme 🙂