Výlet k Baltu

Tak jsme se po týdnu vrátili z Polska od Baltského moře. Veškeré drobné obavy, které jsme měli před cestou, byly zcela zbytečné. Celá naše smečka se chovala vzorně, většinu 10-ti hodinové cesty prospala. Vlčice se probraly v podstatě jen na dvě krátké přestávky, kdy se napily, najedly, vykonaly potřebu a proběhly – přátelsky porvaly 🙂

V ubytování dopředu věděli, že přijedeme se třemi psy a tak nebyl žádný problém. Vlci se stali pro sousedy a ostatní obyvatele městečka Rowy oblíbenou atrakcí. Koupání a slunění na pláži bylo super (vstup se psy povolen). Příjemné teploty a svěží vítr byl pro naší smečku bonusem k nekonečným hrám ve vodě.

Akiru při jídle bodla vosa do pusy, a proto jsme raději navštívili vyterináře – ochotný pan doktor dal Akiře dvě „pigára“, my zaplatili 55 zlotých a za tři hodiny bylo pro problému.

Všichni jsme si to moc užili a cestu na sever, místo na jih, všem, co jezdí na dovolenou se svými čtyřnohými kamarády, vřele doporučujeme. Na cestu pejskům stačí jen platný pas s platnými očkováními – žádné speciální nejsou potřeba.

 

Napsat komentář